Kies voor een duurzame totaalinstallateur

Wij geloven dat een groene toekomst begint bij de installaties die we vandaag realiseren. Als totaalinstallateur ligt onze focus op duurzaam comfort. Voor elk project gaan we tot het uiterste voor maximale klanttevredenheid op een zo duurzaam mogelijke manier. Van ontwerp tot realisatie maar ook daarna met het onderhouden van de systemen. Daarnaast voorkomen we verspilling, werken we samen met duurzame partners en dragen wij ook ons steentje bij aan een duurzame leefomgeving.

 

Van der Hoeven Installaties voor een zo duurzaam mogelijk resultaat

Van der Hoeven installaties is in 1974 gestart als loodgieter- en installatiebedrijf. Inmiddels is veel veranderd maar de opgedane kennis en ervaring blijven waardevol. Met een vooruitziende blik hebben we innovaties altijd omarmd en zo hebben we al in 2000 de eerste warmtepompen geïnstalleerd. En dat doen we nog steeds, met nieuwe technieken maar altijd op de meest duurzaam mogelijke manier. We proberen altijd om met elkaar zo effectief mogelijk te werk te gaan, voorkomen verspilling van materialen en kopen in bij kwaliteitsleveranciers die ook duurzame ambities hebben. Dat doen we voor het milieu maar ook zeker met het oog op kostenbesparing voor onze klanten.

 

Onze duurzame werkmethode houdt niet op bij 'groene' klimaatinstallaties en/of sanitaire installaties. Als installatiebedrijf zijn wij ons ervan bewust dat wij ook een belangrijke schakel zijn in het bouwen aan een duurzame leefomgeving. Zo'n duurzame omgeving creëer je niet alleen, maar gezamenlijk. We kijken daarom verder dan alleen onze klimaatinstallaties en sanitaire installaties. Daarom is naast onder andere innoveren, opleiden, certificeren en duurzaam samenwerken ook maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) opgenomen in ons DNA. We zijn erkend leerbedrijf, aangesloten bij verschillende klankbordgroepen en dragen vele verenigingen in onze regio een warm hart toe door middel van sponsoring en actieve deelname.

Kiest u voor Van der Hoeven installaties dan bouwt u op duurzame ambities en draagt ook u indirect bij aan een duurzame leefomgeving.

 

Van der Hoeven Installaties duurzame klimaatsystemen

Een groene toekomst begint bij de installaties van vandaag en:

advies op maat

Van der Hoeven Installatie is erkend dealer van

Heliotherm
henco
nefit bosch
okofen
Technische Aternative
Toshiba
image placeholder

Waarom van der Hoeven?

  • Eigen vakmensen
  • Rondom gecertificeerd
  • Veiligheid voorop
  • Ervaring telt
  • Deskundige totaalinstallateur
  • Eigen 24/7 servicedienst
  • Advies op maat
  • Focus op duurzaam comfort

logo van der hoeven

Van der Hoeven installaties BV

   Nijverheidsweg 21, 2821 AT Stolwijk

  0182 34 1887

   info@vanderhoeveninstallaties.nl