Deskundige verwarmingsinstallateur voor uw woning of bedrijfspand

Een comfortabele woon- of werkomgeving begint met de juiste temperatuur. Een goede verwarmingsinstallatie met de juiste capaciteit is daarbij essentieel. Van der Hoeven installaties is erkend verwarmingsinstallateur. We adviseren, intstalleren en zorgen voor onderhoud: van traditionele verwarming tot de nieuwste technieken.

 

Van der Hoeven Installaties - erkend verwarmingsinstallateur

Van grote verwarmingsinstallaties bij bedrijven tot nieuwbouw en bestaande woningen: elke situatie is anders en comfortwensen zijn voor iedereen verschillend. Daarnaast zijn er verschillende technieken om ruimtes te verwarmen. Er zijn er die zelfs ook kunnen koelen. Kortom, er valt heel veel te kiezen. Van der Hoeven installaties adviseert graag over de verschillende mogelijkheden. We nemen in ons advies naast de comforteisen uiteraard ook rendement en duurzaamheidseisen mee.

 

Centrale Verwarming (CV)

De traditionele verbrandingsverwarming op aardgas neemt in populairiteit af. Toch worden nog veel woningen en bedrijven op deze manier verwarmd en voorzien van warm water. De servicemonters van Van der Hoeven voeren daarom nog steeds veel onderhoudswerk uit aan CV-ketels. Er staat ook altijd iemand klaar om een overhoopte storing snel en vakkundig te verhelpen. Een moderne hoog rendement ketel met radiatoren of via vloerverwarming verwarmt al een stuk zuiniger dan de oudere modellen. Het vervangen van een oudere CV-ketel kan dus een goede keuze zijn. Denkt u aan een nieuwe CV-ketel of wilt u eens kijken naar een alternatief?

Neem contact met ons op om alles op een rijtje te zetten

Voor bedrijven gelden andere wetten en regels dan voor particulieren. Voldoet uw bedrijfspand al aan de daarvoor wettelijk gestelde milieuverplichtingen? Van der Hoeven kan u als gecertificeerde verwarmingsinstallateur helpen met verplichte keuringen voor fossiele brandstof gestookte installaties boven 100kW. Uiteraard adviseren wij ook wanneer u nadenkt over een nieuw duurzaam verwarmingssysteem.

 

Van der Hoeven Installaties - duurzaam verwarmen met een warmtepomp

Warmtepomp

Met een warmtepomp kunnen ruimtes op een duurzame gasloze manier verwarmd worden en kan water verwarmd worden. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Van der Hoeven adviseert altijd op maat voor het beste rendement. Er zijn hybride systemen die samenwerken met een HR-ketel en volledige systemen die, vaak in combinatie met zonne-energie, gebruikmaken van aardwarmte of luchtbehandeling. Al deze systemen werken met lage temperatuur verwarming, vloerverwarming of speciale radiatoren die op lage temperatuur werken. Er spelen veel factoren mee zoals isolatiewaarden, plaatsingsruimte en eventueel andere installaties waarmee rekening gehouden moet worden. Neem contact met ons op, wij kennen de mogelijkheden en adviseren u graag.

 

Zonneboiler

Met een zonneboiler wordt tapwater op een duurzame manier verwarmd, middels collectoren. Zo kan tot 60% aan kosten voor gas bespaard worden. Wilt u weten of een zonneboiler voor u interessant is en of er genoeg ruimte is voor plaatsing? Van der Hoeven Installaties is erkend verwarmingsinstallateur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Van der Hoeven Installaties - warm water met een zonneboiler

Periodiek onderhoud verlengt de levensduur van uw installatie.
Op de langere termijn bespaart u hiermee kosten en het is minder milieubelastend.

Calamiteitenservice

Goed onderhouden installaties geven nauwelijks problemen. Mocht zich toch een storing voordoen dan staan wij na uw melding direct paraat met onze 24-uurs service. Met de huidige slimme technieken zijn wij ook in staat om installaties op afstand te monitoren en beheren. Mocht er een storing ontstaan dan zijn wij de eerste die dat door hebben.

Bel direct 0182 341 887

van der hoeven installatie besparen

Van der Hoeven Installatie is erkend dealer van

Heliotherm
henco
nefit bosch
okofen
Technische Aternative
Toshiba
image placeholder

Verwarming door Van der Hoeven installaties

  • Altijd advies op maat
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Nieuwbouw, renovatie of vervangen
  • Eigen 24/7 servicedienst
  • VCA* en STEK gecertificeerd
  • Aangesloten bij Techniek Nederland
  • Focus op duurzaam comfort

logo van der hoeven

Van der Hoeven installaties BV

   Nijverheidsweg 21, 2821 AT Stolwijk

  0182 34 1887

   info@vanderhoeveninstallaties.nl