Verkoel, verwarm en ventileer met een klimaatinstallatie

Een klimaatinstallatie is essentieel voor realisatie van een goede temperatuur en ventilatie. Daarmee wordt gezorgd voor en goed binnenklimaat, het hele jaar door, ongeacht de buitentemperatuur. Van der Hoeven installaties ontwerpt en realiseert klimaatinstallaties op maat voor particulieren, bedrijven, overheden, vve's, zorginstellingen en scholen.

 

Van der Hoeven Installaties - adviseert de juiste klimaatinstallatie

Het juiste binnenklimaat zorgt voor een aangename woon- en werkomgeving en het kan een bijdrage leveren aan goede gezondheid en een verhoging van productiviteit. De juiste klimaatinstallatie zorgt er ook voor dat er een duurzaam rendement behaald wordt. Van der Hoeven heeft inmiddels vele installaties gerealiseerd, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

 

Investeren in een gezond binnenklimaat

Iedere woning of gebouw vergt een andere aanpak en alleen met een klimaatinstallatie op maat kan het binnenklimaat optimaal worden beheerst. In veel gevallen vergen verschillende ruimtes binnen één gebouw een eigen benadering. Naast temperatuur en ventileren zijn duurzaamheid en rendement zeer belangrijke peilers. Nieuwe systemen zijn een flinke investering en het is dan ook belangrijk om te kiezen voor een systeem dat op een efficiente, geruisloze en energiearme manier werkt. Van der Hoeven installaties is specialist in koudetechniek en klimaatbeheersing. We gaan graag met u in gesprek voor het nieuw aanleggen, renoveren, op bestaande systemen aansluiten of servicen van uw klimaatsysteem. We gaan altijd voor het meest gunstige en duurzame resultaat en nemen daarin vanzelfsprekend de investering en de eventuele exploitatiekosten mee.

 

Van der Hoeven Installaties - advies, realisatie en onderhoud aan duurzame klimaatinstallaties

 

Het juiste klimaatsysteem kiezen

In woonhuizen en kantoren is een luchtvochtigheidsgraad tussen de 40 en 60% bij een kamertemperatuur tussen de 17 en 22 graden Celsius optimaal. Voor werkplaatsen en opslagruimtes gelden eigen specifieke binnenklimaateisen. Goed mechanisch ventileren is altijd zeer belangrijk. Er zijn verschillende klimaatsystemen om de luchtvochtigheid en temperatuur te beheersen. Zonder kennis is het onbegonnen werk om het juiste systeem te kiezen. Van der Hoeven installaties realiseerde in 2001 het eerste klimaatsysteem en heeft ruime ervaring opgebouwd. We adviseren graag en op maat, zodat u verzekerd bent van de juiste klimaatinstallatie.

Neem contact op voor een afspraak

Periodiek onderhoud verlengt de levensduur van uw installatie.
Op de langere termijn bespaart u hiermee kosten en het is minder milieubelastend.

Calamiteitenservice

Goed onderhouden installaties geven nauwelijks problemen. Mocht zich toch een storing voordoen dan staan wij na uw melding direct paraat met onze 24-uurs service. Met de huidige slimme technieken zijn wij ook in staat om installaties op afstand te monitoren en beheren. Mocht er een storing ontstaan dan zijn wij de eerste die dat door hebben.

Bel direct 0182 341 887

van der hoeven installatie besparen

Van der Hoeven Installatie is erkend dealer van

Heliotherm
henco
nefit bosch
okofen
Technische Aternative
Toshiba
image placeholder

Klimaatinstallaties door Van der Hoeven

  • Advies op maat
  • Ontwerp, realisatie en onderhoud
  • Één aanspreekpunt, korte lijnen
  • Alles in eigen beheer met eigen monteurs
  • Nieuwbouw én renovatieprojecten
  • VCA* en STEK gecertificeerd
  • Aangesloten bij Techniek Nederland

logo van der hoeven

 

 

Van der Hoeven installaties BV

   Nijverheidsweg 21, 2821 AT Stolwijk

  0182 34 1887

   info@vanderhoeveninstallaties.nl