Sanitaire installaties en technieken

Van der Hoeven Installaties heeft sinds 1974 ervaring in het vakkundig uitvoeren van sanitaire technieken en installaties, van ontwerp tot realisatie. Onze ontwerpen worden altijd ondersteund door advies op maat, voorafgegaand door een gesprek waarbij u uw wensen en eisen kenbaar maakt. U kunt ons ook inschakelen voor onder andere hemelwatersystemen en brandbestrijding installaties.

 

Badkamer- en sanitaire installaties door Van der Hoeven Installaties

Zoekt u een professionele en betrouwbare installateur? Van der Hoeven is inzetbaar bij het realiseren van technieken voor sanitaire installaties. Wij voeren dit projectmatig uit bij bedrijven en particulieren. Denk hierbij aan leidingwerk voor uw badkamer, toilet en keuken. Binnen de utiliteit werken wij aan hemelwatersystemen, brandbestrijding en sanitaire voorzieningen.

Vragen? bel ons gerust!

 

Projecten

Nieuwbouw, verbouw of renovatie. Bij elk project is een klimaatinstallaties en een sanitaire installatie nodig. Van der Hoeven kan daarbij worden ingeschakeld als erkend installatiebedrijf en zorgt voor nauwkeurige en vakkundige uitvoering van de plannen. Wanneer de plannen nog gemaakt moeten worden bent u ook bij Van der Hoeven Installaties aan het juiste adres. In een adviserende rol denken we mee en zorgen we voor een naadloze aansluiting in de keten. Zo voorkomen we verspilling, blijven we innoveren en werken we effectief en veilig. Zeker op het gebied van klimaatinstallaties is veel te behalen als het gaat om duurzaamheid, van de voorbereiding tot en met het onderhoudswerk na de ingebruikname.

 

Van der Hoeven Installaties voor leidingwerk en hemelwatersystemen

 

Betrouwbare partners

Bij de uitvoering van sanitaire installaties maken wij uitsluitend gebruik van gerenommeerde leveranciers zoals Geberit, Grohe, Dyka en VSH. Ook voor het onderhouden van installaties en reparatiewerk maken we gebruik van materialen van deze betrouwbare leveranciers. Daarmee bieden we altijd de juiste kwaliteit en een stukje extra zekerheid.

Overtuigd van de kwaliteiten van Van der Hoeven als totaalinstallateur?

Maak een afspraak

Van der Hoeven Installatie is erkend dealer van

Dyka
Geberit
Grohe bosch
VSH
image placeholder

Loodgieterswerk door Van der Hoeven

  • Advies op maat
  • Ontwerp, realisatie en onderhoud
  • Één aanspreekpunt, korte lijnen
  • Alles in eigen beheer met eigen monteurs
  • Nieuwbouw én renovatieprojecten
  • VCA* en STEK gecertificeerd
  • Aangesloten bij Techniek Nederland

logo van der hoeven

Van der Hoeven installaties BV

   Nijverheidsweg 21, 2821 AT Stolwijk

  0182 34 1887

   info@vanderhoeveninstallaties.nl